De Kleine Verwondering

De mooiste reis die plan je niet, die overkomt je

Ken je het gevoel van verwondering? Even stil staan bij iets wat altijd gewoon leek en het nu opeens als een klein wonder ervaren. Daardoor ben je overdonderd, je voelt niet de behoefte om iets te zeggen, je bent er een beetje stil van. Verwondering is wat je verbaast, raakt, verrast, boos of juist heel blij maakt. Het is het begin van alle inzicht. Klaar?

Habbekrats weet als geen ander hoe je kinderen en jongeren kan verwonderen en boeien voor het leven. We weten hoe je kinderen verrast, gelukkig maakt en hun nieuwsgierigheid prikkelt. Daarom hebben we er een geweldig jongerenproject van gemaakt: De Kleine Verwondering.

Een heel jaar lang mogen kinderen gratis in elk Habbekrats Trefpunt deelnemen aan De Kleine Verwondering. Immers, Habbekrats meent dat verwonderen een noodzakelijke beleving is om de ontwikkeling van jongeren te stimuleren en de integratie in de samenleving te bevorderen. De Kleine Verwondering is een project voor kinderen van 10 tot 15 jaar. Voor meer info kan je terecht bij verwonderteam van Habbekrats. Je kan hen vinden in elk Trefpunt en hen samen bereiken via VERWONDEREN@HABBEKRATS.BE.