Privacybeleid

Over Habbekrats

Wat is Habbekrats en hoe werken we

LEES HIER ONZE FOLDER 'ALLEMAAL BINNEN' Habbekrats is een kleurrijke jeugdorganisatie die zich overal in het land inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar, op zoek naar warmte, vriendschap, avontuur en hulp. Habbekrats zegt dat DE JEUGD GOED BEZIG IS en meent dat ook. Als bewijs heeft Habbekrats vijftien warme huizen ingericht waar in totaal 3000 jongeren per jaar elkaar ontmoeten.

In elk huis zijn er origineel ingerichte ruimtes waar je je kan verwonderen over kleine en grote dingen. Waar je dingen kan beleven. Daarnaast gaat Habbekrats meer dan 95 dagen per jaar op kamp met kinderen en jongeren. Niet zomaar kampen maar echte avonturen waarin jongeren uitblinken als helden.

Om het helemaal af te maken biedt Habbekrats ook hulp aan jongeren. We verbinden jongeren met elkaar en met de samenleving. Daar wordt iedereen beter van. Maar we leveren ook snelle hulp aan jongeren in nood. Hier en nu.

Kortom. Habbekrats is een professionele jeugddienst die sterk gelooft in haar jongeren en haar doel. Een vriend van de jongeren en een partner voor het jeugdwelzijnswerk.

Habbekrats is een volledige autonome en onafhankelijke jeugddienst. Gesteund door de overheid en krachtige privé partners. Habbekrats is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en geniet de Hoge Bescherming van H.M. Koningin Paola.

JAARVERSLAG 2020