Habbekrats Sint-Truiden

Het Klokhuis

BEZOEK ONS OP

Soms is de nood aan een Habbekratsproject zo groot dat er een sterke samenwerking ontstaat tussen een stad en de deze jeugddienst. Dit vertaalt zich in het openen van een vaste verblijfplaats voor jongeren waar het verrassende aanbod van Habbekrats elke dag plaatsvindt. Dat was ook het geval met de Stad Sint-Truiden. Na bijna twee jaar voorbereidend werk en overleg werd net voor de zomervakantie 2018 een sterke samenwerkingsovereenkomst getekend waardoor Habbekrats als nieuwkomer opduikt in de stad van de bloesems.

De vaste stek van Habbekrats is het KLOKHUIS. Dit kleurrijk ingerichte huis krijgt een ereplaats, precies op de plek waar de stad haar oorsprong vindt, de Trudobron. Naast een dagelijks, gratis aanbod, in en rond het huis en een aanbod in de wijken biedt Habbekrats jaarlijks ook nog eens 80 kampdagen aan waarin, vanaf nu ook de ‘Jongeren met Pit’ de helden zijn in hun eigen verhaal.

De Stad Sint-Truiden is een gastvrije, gezellige en kleurrijke stad. Vooral wanneer in het voorjaar de bomen bloeien of de herfst zich aankondigt met een weelde van fruit. Het siert een vooruitziend stadsbestuur dat men inzet in het hoogste goed: de kinderen. Meteen is dit een krachtige investering in de toekomst van de stad waarvan iedereen op termijn de vruchten kan plukken. Habbekrats Sint-Truiden is vereerd met de steun van de Stichting Koningin Paola

WANNEER ZIJN WE OPEN?:

MAANDAG: 16u - 20u
DINSDAG: 16u - 20u
WOENSDAG: 13u - 19u
DONDERDAG: 16u - 20u
VRIJDAG: 16u - 20u
ZATERDAG: gesloten
ZONDAG: gesloten

CONTACT: Het Klokhuis - Trudobron 20 - 3800 SINT-TRUIDEN

Het Team van Habbekrats Sint-Truiden

AHLAM Chouâ
0488/587.759
ahlam@habbekrats.be

GRACIANO Dos Santos
0483/134.495
graciano@habbekrats.be